Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima yaşamını temel taşı vadi, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri cihetiyle baplar ziyan görmez.

üste geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım nöbetlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı ivedi çıkış dâhilin kullanılacaksa o devran mukteza koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu gestaltnın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen oluş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır yangın kapısı ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu kalıp yangın merdiveni imalatı dâhilin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Olası yangın veya rastgele bir korku yerinde binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları örgülmaktadır.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza su taşkını ve sarsıntı üzere vesair tabii afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page